Selecteer een pagina

Gevelbekleding van een bedrijfspand

Home | Gevelbekleding bedrijfspand

Het vernieuwen of toevoegen van gevelbekleding van een bedrijfspand is een cruciale stap in de moderne architectuur en bouw. EG in Naaldwijk staat aan de frontlinie van deze transformatieve beweging, waarbij we bedrijfspanden niet alleen functioneel, maar ook esthetisch naar een hoger niveau tillen.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

De meerwaarde
van gevelbekleding op een bedrijfspand

Gevelbekleding is veel meer dan een cosmetische toevoeging; het is een statement. Het renoveren van bedrijfspanden gaat hand in hand met de keuze van de juiste gevelbekleding. Kies bijvoorbeeld voor beplating op de gevel. Het vernieuwen van bestaande gevelbekleding kent veel materialen, zoals:

Elke keuze brengt zijn eigen voordelen en karakteristieken met zich mee. Hout geeft een natuurlijke uitstraling, terwijl cortenstaal een robuust en industrieel gevoel geeft. Aluminium combineert lichtgewicht met duurzaamheid. Wij begrijpen we dat elke onderneming uniek is en helpen we u bij het kiezen van de gevel die uw bedrijf de uitstraling geeft die het verdient.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag een
offerte aan voor de transformatie van uw bedrijfspand

Bent u klaar om uw bedrijfspand te transformeren en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en laat ons u begeleiden in de wereld van gevelbekleding. Uw visie, gecombineerd met onze expertise, zal resulteren in een bedrijfspand dat indruk maakt op uw zakenrelaties.

EG Assembly B.V.