Selecteer een pagina

Aluminium gevelbekleding

Home | Aluminium gevelbekleding

Bij de keuze voor een moderne en duurzame oplossing staat aluminium gevelbekleding hoog op de lijst van vele architecten en bouwers in Noord-Holland en Zuid-Holland. EG in Naaldwijk heeft in de loop der jaren gezien dat dit materiaal een ware revolutie in de bouwwereld heeft veroorzaakt, met zijn combinatie van esthetische finesse en functionele robuustheid.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Aluminium gevelbekleding
is esthetiek en duurzaam voor bedrijfspanden

Wanneer we denken aan de renovatie van bedrijfspanden, is het essentieel om een materiaal te kiezen dat zowel de uitstraling als de functionaliteit van het pand verbetert. Aluminium gevelbekleding en aluminium gevelbeplating bieden deze dualiteit. Ze geven uw pand niet alleen een strakke, moderne uitstraling, maar bieden ook weerstand tegen de elementen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat. Maar hoe verhoudt aluminium zich tot andere populaire gevelmaterialen? Houtlook gevelbekleding heeft een warmte en natuurlijke charme uitstraalt. Daarnaast biedt cortenstaal gevelbekleding een robuust en industrieel gevoel. Aluminium, aan de andere kant, biedt de perfecte balans van stijl en duurzaamheid. Het is bovendien licht van gewicht, wat voordelen kan bieden bij de renovatie van zowel de gevel als de renovatie van het dak van een bedrijfspand. Of u nu gaat voor een volledige renovatie of een gedeeltelijke aanpak, aluminium gevelbeplating past zich naadloos aan uw behoeften aan.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag een
offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw pand

Een bedrijfspand is vaak het eerste wat een klant of partner ziet en de gevelbekleding speelt daarbij een cruciale rol. Wilt u een duurzaam, stijlvol en onderhoudsarm pand? Overweeg dan aluminium gevelbekleding of aluminium gevelbeplating. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen voor uw specifieke situatie? Wacht niet langer en vraag een offerte aan. Samen kunnen we bekijken hoe we uw gevelbekleding vernieuwen en uw bedrijfspand een moderne en duurzame uitstraling kunnen geven.

EG Assembly B.V.