Selecteer een pagina

Cortenstaal gevelbekleding

Home | Cortenstaal gevelbekleding

Het toepassen van cortenstaal gevelbekleding in Zuid-Holland is de afgelopen jaren een ware trend geworden in de bouw- en renovatiewereld. EG in Naaldwijk heeft deze trend van dichtbij zien ontwikkelen en erkent de vele mogelijkheden en voordelen die deze robuuste materiaalkeuze met zich meebrengt.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Cortenstaal gevelbekleding
is de moderne keuze voor bedrijfspanden

Als het gaat om het vernieuwen van gevelbekleding voor bedrijfspanden, is cortenstaal gevelbekleding een van de meest duurzame en visueel aantrekkelijke keuzes. Het unieke, roestige uiterlijk geeft uw pand een moderne en tegelijkertijd tijdloze uitstraling. Maar waarom zou u kiezen voor dit materiaal in plaats van traditionelere opties zoals aluminium gevelbekleding? Een van de voornaamste redenen is de onderhoudsarme aard van cortenstaal. Het heeft een natuurlijke bescherming tegen de elementen, wat het bijzonder duurzaam maakt. Daarnaast, in de context van totale pandrenovatie, kan de combinatie van deze gevelbekleding en dakrenovatie de algehele efficiëntie en levensduur van uw bedrijfspand aanzienlijk verbeteren. Terwijl de houtlook gevelbekleding een natuurlijke charme toevoegt, biedt cortenstaal een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag een
offerte voor uw gevel aan

Een gevel is het gezicht van uw bedrijf. Het kiezen van de juiste gevelbekleding is daarom geen beslissing die u lichtvaardig moet nemen. Bent u geïnteresseerd in de unieke voordelen van cortenstaal voor uw bedrijfspand? Neem dan vandaag nog de stap naar vernieuwing en neem contact met ons op. Vraag een offerte aan en ontdek samen met ons hoe we uw bedrijfspand renoveren.

EG Assembly B.V.