Selecteer een pagina

Houtlook gevelbekleding

Home | Houtlook gevelbekleding

Een pand dat straalt door kwaliteit en esthetiek begint met een sterke basis: houtlook gevelbekleding. Het team van EG in Naaldwijk begrijpt de kracht van dit materiaal. Met de warmte en authenticiteit van echt hout, maar met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van moderne materialen, biedt houten of houtlook gevelbekleding in het horizontaal of het verticaal een ideale oplossing voor bedrijfspanden die een natuurlijke uitstraling willen combineren met een lange levensduur.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Diversiteit in
een houtlook gevelbekleding: horizontaal, verticaal en meer

Elk bedrijfspand heeft zijn eigen identiteit en daarom is het van belang om een gevelbekleding te kiezen die naadloos aansluit op die unieke uitstraling. Vernieuw uw gevel met houten gevelbekleding in het horizontaal, dat creëert een breed en gestroomlijnd visueel effect. Aan de andere kant zorgt houten of een houtlook gevelbekleding in het verticaal voor een verlengend en elegant beeld. Beide stijlen hebben hun eigen charme en kunnen naadloos integreren met andere materialen zoals cortenstale bekleding, dat een robuust en industrieel karakter geeft. Of aluminium gevelbekleding, bekend om zijn moderne en strakke uitstraling. Door de juiste combinatie te maken met houten gevelbekleding die horizontaal of verticaal wordt toegepast, geeft u uw pand een karakteristieke en unieke look.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Transformeer
uw pand en vraag een offerte aan

Staat u op het punt om de uitstraling van uw bedrijfspand naar een hoger niveau te tillen? Houtlook of houten gevelbekleding, of het nu horizontaal of verticaal wordt toegepast, kan dat verschil maken. Combineer dit met andere materialen voor een dynamisch resultaat. Wacht niet langer, neem contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan en laat u verrassen door de veelzijdige mogelijkheden die wij te bieden hebben met betrekking tot de renovatie van uw bedrijfspand. Uw pand verdient het allerbeste!

EG Assembly B.V.