Skip to content

Projecten

Home » Projecten

Project 1. SASMA

In Zoetermeer kunnen ze niet er niet meer omheen. Dit prachtige pand van de Alcohol supplier hebben wij volledig bekleed met alluminium gevebekleding en plafonds. Voor dat wij dit kunnen bekleden hebben wij eerst voor een kaars rechte achterconstructie gezorgd en het goed isoleren van het pand.

Project 2. VAN SCHAFTEN LEASING

Bij van Schaften Leasing waren ze toe een volledige renovatie. Het pand was gedateerd en kon wel een opknap beurt gebruiken. Hier hebben wij de volledige renovatie verzorgd. Zo zijn de kozijnen vervangen voor nieuwe aluminium kozijnen. De lichtstraten zijn vervangen voor geïsoleerde lichtstraten. De schuifdeuren zijn vervangen en het volledige gebouw is bekleed met geisoleerde sandwich gevelpanelen.

Project 3. van der kwaak

Lekkage en een slechte isolatie. Dit is vaak de reden waarom er gebeld wordt om het asbest te laten saneren en een geisoleerd dak er voor terug te monteren. Bij van der Kwaak in Hillegom hebben wij het volledige pakket verzorgd. Asbest er af en een nieuw geisoleerd dak er op!

Project 4. VAN DAALEN

Bij dit grondverzet bedrijf hebben wij de volledige buitenschil gemonteerd. Stalen dakbeplating die vervolgens geïsoleerd en dichtgebrand wordt. Voor de gevelbeplating is gekozen voor een geïsoleerde gevelbeplaat met een golf profiel.

Project 5. WOONTOREN

Voor dit project moesten wij deze woontoren opnieuw voorzien van gevelbeplating. Voordat wij dit konden doen hebben we het gebouw volledig geisoleerd. De beplating op de woontoren is van alluminium. hierbij zijn alle vormen en kleuren mogelijk.

Project 6. Van appartementen naar studentenwoningen

Dit appartementen gebouw in hartje Amsterdam is geheel gerenoveerd tot 168 studentenwoningen. Wij hebben hier de gehele buiten gevel voorzien van aluminium achterconstructie, beplating en vinnen in de kleur grijs en goud.