Selecteer een pagina

Energielabel C2023 Noord-Holland

Home | Energielabel C2023 Noord-Holland

Bent u op zoek naar een energielabel C2023 voor uw bedrijfspand in Noord-Holland? Dan bent u bij ons van EG in Naaldwijk aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor minimaal beschikt over energielabel C. Volgens het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) is per 1 januari 2023 vastgesteld dat elk kantoorgebouw in Nederland minimaal een energielabel C moet hebben. Dit betekent een maximaal energieverbruik van 225 kWh per m² per jaar. Voldoet u per 1 januari 2023 niet aan deze eisen, dan mag u het bedrijfspand niet meer als dusdanig gebruiken.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

Voldoet uw bedrijfspand
in Noord-Holland aan een energielabel C2023?

Wilt u weten of uw bedrijfspand in de regio Noord-Holland aan een energielabel C2023 voldoet? Dat is online gemakkelijk te controleren. Voer uw gegevens in en u weet direct waar u aan toe bent. Heeft u niet het juiste energielabel? Geen probleem, wij helpen u hier graag bij. Wij maken een analyse waarbij wij uw bedrijfspand of kantoorruimte controleren op verschillende kenmerken. Na deze analyse weten wij op welke punten wij uw bedrijfspand moeten aanpassen.

eg-circle
EGbv
EGbv

Voordelen
van het energielabel C2023

Overweegt u uw bedrijfspand in Noord-Holland te laten controleren op het energielabel C2023? Bij EG raden wij dit altijd aan. Allereerst dient u dit natuurlijk voor 1 januari 2023 op orde te hebben, maar het bespaart u ook maandelijks kosten. Zo heeft een beter energielabel invloed op uw energierekening. Ook geniet u van meer comfort en heeft u lagere lasten. Want hoe hoger uw energielabel, des te meer u betaalt.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag ons
om meer informatie

Wij helpen u graag bij het verkrijgen van een energielabel C2023 voor uw bedrijfspand in Noord-Holland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten en de verschillende energielabels? Onze medewerkers staan voor u klaar. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons via +316-28620540. Wij horen graag van u.

Anderen bekeken ook: Bedrijfspanden bouwen Noord-Holland | Totaalbouw Noord-Holland | Renovatie bedrijfspanden Noord-Holland

EG Assembly B.V.