Selecteer een pagina

Totaalbouw in Noord-Holland

Home | Totaalbouw Noord-Holland
Bent u op zoek naar een bedrijf dat de totaalbouw van uw pand in Noord-Holland verzorgt? Bij EG in Naaldwijk bent u op de juiste plaats. Wij zijn uw specialist in het renoveren en verbouwen van bedrijfspanden of andere panden in de agrarische, industriële en woningbouwsector. Wij nemen alles voor u uit handen, zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij maken vooraf afspraken over al uw wensen en behoeften en gaan vervolgens aan de slag om dit voor u te realiseren. Met onze Westlandse mentaliteit van hard werken gekoppeld aan onze jarenlange ervaring en betrouwbaarheid zijn wij uw ideale partner bij de totaalbouw van uw project in Noord-Holland.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Wij bieden
alles op het gebied van totaalbouw in de regio Noord-Holland

Is uw pand toe aan een renovatie of vervanging? Aarzel niet en schakel ons in. Wij van EG verzorgen volledige renovaties en vervangingen van onder andere kozijnen, lichtstraten, schuifdeuren en gevelpanelen. Maar dat is nog niet alles, zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook de gehele isolatie van uw pand. Wilt u hierover meer informatie, of bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt bij de totaalbouw van uw pand in de regio Noord-Holland? Wij vertellen u graag meer over onze projecten en diensten.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Bel ons
voor het opvragen van een offerte

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf en wilt u een offerte opvragen voor de totaalbouw in de regio Noord-Holland? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw plannen. Vul ons contactformulier in of plan een afspraak met ons in. Heeft u liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar via +316-28620540.

Anderen bekeken ook: Energielabel C2023 Noord-Holland | Gevel renoveren Noord-Holland | Renovatie bedrijfspanden Noord-Holland

EG Assembly B.V.