Selecteer een pagina

Renovatie van bedrijfspanden in Noord-Holland

Home | Renovatie bedrijfspanden Noord-Holland

Bent u op zoek naar een geschikte partij voor de renovatie van uw bedrijfspanden, of het renoveren van uw kantoorpand of ander pand in regio Noord-Holland? Zoek niet verder. Bij EG in Naaldwijk bent u op de juiste plaats. Wij zijn sinds 1992 actief in de agrarische, industriële en woningbouwsector. Ons team bestaat uit een hechte en hardwerkende groep vakmensen die streeft naar perfectie. Voor zowel onszelf als onze klanten werken wij aan een optimaal resultaat. Wij bieden totaalbouw en renovatie aan van allerlei verschillende bedrijfspanden en ruimtes in Noord-Holland en omstreken. Met onze jarenlange ervaring in de sector zijn wij uw specialist.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

Wij zijn dé specialist voor de renovatie van bedrijfspanden in Noord-Holland

Met ons team van professionals zijn wij uw ideale partner op het gebied van de renovatie van bedrijfspanden in Noord-Holland. Is uw pand toe aan een renovatie of vervanging? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ons personeel is op elk moment van de dag bereikbaar en wij zijn daarnaast zeer flexibel ingesteld. Wij nemen alles voor u uit handen, zodat u de tijd heeft te focussen op wat voor u en uw bedrijf belangrijk is. Wel zo makkelijk, zo doen we allebei waar we goed in zijn. Wilt u uw bedrijfspand, kantoorpand of ander pand in de regio Noord-Holland laten renoveren? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren.

eg-circle
EGbv
EGbv

Wat voor werkzaamheden doen wij?

Wij houden van hard werken en streven naar perfectie. Want wij willen net als u een zo optimaal mogelijk resultaat. Of u nu op zoek bent naar nieuwe fundatie, staalconstructie, kozijnen, dak- en/of gevelbeplating, bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u uw kantoorpand of ander pand laten renoveren in de regio Noord-Holland, maar heeft u geen idee wat hier allemaal bij komt kijken? Dan voorzien wij u graag van een vrijblijvend advies en de informatie die u nodig heeft.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vul ons contactormulier in als u onteresse heeft in onze diensten

Hebben wij u overtuigd en wilt u de renovatie voor uw bedrijfspanden in Noord-Holland door ons laten uitvoeren? Neem direct contact met ons op, dan plannen wij een afspraak in. Wilt u eerst meer informatie? Dat is geen probleem. U stelt uw vragen gemakkelijk via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +316-28620540. Onze medewerkers helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over het renoveren van uw kantoorpand of ander pand in de omgeving van Noord-Holland.

Anderen bekeken ook: Totaalbouw Zuid-Holland | Bedrijfspanden renoveren Zuid-Holland | Gevel renoveren Zuid-Holland

EG Assembly B.V.