Selecteer een pagina

Totaalbouw in Zuid-Holland

Home | Totaalbouw Zuid-Holland
Wanneer u op zoek bent naar een specialist in de totaalbouw voor uw project in Zuid-Holland, zoek dan niet verder! Wij van EG in Naaldwijk zijn hierin gespecialiseerd. Zo zijn wij al sinds 1992 actief in verschillende sectoren, waaronder de woningbouw. Met ons gedreven team aan vakspecialisten verzorgen wij projecten van A tot Z. Ideaal, want zo heeft u er geen omkijken meer naar. Of het nu gaat om de kozijnen, dak- en gevelbeplating, lichtstraten of het interieur, wij verzorgen het volledig volgens uw wensen. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Wij zijn uw partner
op het gebied van totaalbouw in de regio Zuid-Holland

Is uw pand of bedrijf toe aan een renovatie of wilt u een nieuwe bedrijfsruimte bouwen? Bij EG staan wij voor u klaar. Wij zijn uw bedrijf voor totaalbouw in Zuid-Holland en omstreken. Wij zijn erg flexibel ingesteld en denken graag met u mee. Zo zijn wij elk moment van de dag bereikbaar voor vragen en advies. Wij bieden voor elk budget een gepaste oplossing en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Zo leveren en monteren wij zowel dak- als gevelplaten in nieuwe of gebruikte staat. Daarnaast staat kwaliteit en precisie hoog in het vaandel tijdens onze projecten voor totaalbouw in de regio Zuid-Holland. Wij streven naar een optimaal resultaat. Hebben wij uw interesse gewekt?

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Neem contact met ons op

Overweegt u totaalbouw in de regio Zuid-Holland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in, waarin we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag bij het verwezenlijken van uw plannen. Waar wacht u nog op? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +316-28620540.

Anderen bekeken ook: Bedrijfspanden bouwen Zuid-Holland | Energielabel C2023 Zuid-Holland | Asbestdak renovatie Zuid-Holland

EG Assembly B.V.