Selecteer een pagina

Bedrijfspanden bouwen in Noord-Holland

Home | Bedrijfspanden bouwen Noord-Holland

Op zoek naar een ervaren specialist voor het bouwen van bedrijfspanden in Noord-Holland? Zoek niet verder. EG in Naaldwijk helpt ondernemers bij het realiseren van een bedrijfspand. Wij adviseren bij het maken van beslissingen over zaken zoals profilering, kleuren, isolatiewaarde, constructieve berekeningen over het dak en/of de gevelbeplating, staalconstructie, kozijnen en meer. Zo weten we de bouw van uw bedrijfspand van A tot Z voor u uit handen te nemen. Dit houdt in dat u tijdens de bouw alles onder één dak heeft en wij het vaste aanspreekpunt zijn. Ideaal toch? Neem contact op voor het bouwen van bedrijfspanden in de omgeving van Noord-Holland.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Laat uw bedrijfspanden bouwen door dé specialist van Noord-Holland

EG is dé specialist in het bouwen van bedrijfspanden in Noord-Holland. Door jarenlange ervaring in de totaalbouw en de renovatie weten wij uw bedrijfspand professioneel te bouwen. Dit doen wij afgestemd op uw wensen en budget. Vooraf wordt het bouwtraject uitvoerig besproken, zodat u weet wat u van ons mag verwachten. Want niemand houdt van verrassingen toch? Als experts weten we waar we over praten en met de Westlandse mentaliteit zetten we betrouwbaarheid en hard werken voorop. Zo weet u precies wat u aan ons hebt. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten bouwen van bedrijfspanden in Noord-Holland? Of wilt u een offerte aanvragen bij ons bedrijf? Dat is geen probleem. Wij geven u graag meer informatie over het bouwen van uw bedrijfspand. Vul nu het contactformulier in via onze website. Zodra wij deze binnen hebben, nemen we contact met u op. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen op +316-28620540. We hopen snel met u in gesprek te gaan en te kijken naar de mogelijkheden.

 

Anderen bekeken ook: Renovatie bedrijfspanden Noord-Holland | Totaalbouw Noord-Holland | Daken renoveren Noord-Holland

EG Assembly B.V.