Selecteer een pagina

Bedrijfspand laten bouwen

Home | Bedrijfspand laten bouwen

Een bedrijfspand laten bouwen is een van de belangrijkste investeringen die u kunt doen als ondernemer. Het vormt de basis voor uw bedrijfsvoering en reflecteert uw merk en professionaliteit naar klanten en zakenpartners toe. EG in Naaldwijk is uw partner in deze belangrijke stap.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

De reis
van een bedrijfspand laten bouwen

Het laten bouwen van een bedrijfspand is meer dan alleen het leggen van een fundering en het optrekken van muren. Het is een complex proces dat begint met een duidelijke visie. Tussen het kopen van een bestaand bedrijfspand en het volledig op maat laten bouwen van een bedrijfspand, biedt de laatste u een onbeperkte flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit. Bovendien kan een goed ontworpen bedrijfspand op termijn kostenbesparingen opleveren, zowel op het gebied van energie-efficiëntie als van onderhoud. Bij totaalbouw wordt elk detail van het bouwproces in overweging genomen, van de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering. En mocht in de toekomst renovatie van het pand nodig zijn, dan is een goed ontworpen bedrijfspand veel gemakkelijker aan te passen aan veranderende behoeften.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Begin uw
bouwavontuur en vraag een offerte bij ons aan

Bent u klaar om de stap te zetten en uw droombedrijfspand te realiseren? Vraag nu een offerte aan en laat ons uw visie vertalen naar een concreet bouwplan. Samen zetten we uw ideeën om in realiteit en zorgen we ervoor dat u een bedrijfspand krijgt dat past bij uw ambities en bedrijfscultuur. Ook in de toekomst, voor het renoveren van uw bedrijfspand, staan we voor u klaar.

EG Assembly B.V.