Selecteer een pagina

Totaalbouw

Home | Totaalbouw

Totaalbouw omvat het complete proces van ontwerpen, bouwen, renoveren tot het restylen van bedrijfspanden. EG in Naaldwijk heeft jarenlange ervaring en weet hoe essentieel het is om elk facet van een bouwproject in harmonie te brengen. De ambitie? U een zorgeloze bouwervaring bieden van A tot Z.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

De veelzijdigheid
van totaalbouw voor bedrijfspanden

Wanneer u kiest voor totaalbouw, kiest u voor een geïntegreerde aanpak. Het bouwen van bedrijfspanden wordt naadloos gecombineerd met andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het restylen van uw bedrijfspand. Dit heeft als groot voordeel dat de uitstraling en functionaliteit van uw pand altijd hand in hand gaan. Bovendien kan het leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn. In plaats van een volledig nieuw pand te kopen, kunt u met gerichte renovaties uw huidige pand weer volledig laten voldoen aan moderne eisen. Totaalbouw houdt rekening met de levenscyclus van een gebouw en zorgt ervoor dat uw investering de maximale waarde behoudt.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag een
offerte bij ons aan voor uw bouwproject

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van totaalbouw in regio Noord-Holland? Vraag nu een offerte aan door contact met ons op te nemen en ontdek de veelzijdigheid en voordelen van een geïntegreerde bouwaanpak. Wij staan klaar om uw visie te realiseren en uw bedrijfspand naar een hoger niveau te tillen.

EG Assembly B.V.