Selecteer een pagina

Bedrijfspand renoveren

Home | Bedrijfspand renoveren

Het renoveren van een bedrijfspand is een cruciale stap om uw onderneming fris, modern en functioneel te houden. Het is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van efficiëntie en duurzaamheid. EG in Naaldwijk begrijpt als geen ander de waarde van een goed gerenoveerd bedrijfspand.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Het belang
van uw bedrijfspand renoveren

Bij het renoveren van bedrijfspanden is het van belang om een balans te vinden tussen het behouden van karakteristieke eigenschappen en het integreren van moderne functionaliteiten. Vaak kan een renovatie net zo ingrijpend zijn als een nieuw bouwproject. Het is een kunst om een pand te renoveren en tegelijkertijd te voldoen aan de hedendaagse standaarden. Totaalbouw biedt hierin een oplossing; door zowel het bouwen als het renoveren onder één dak te brengen, kunnen synergieën ontstaan die leiden tot kostenbesparingen en een soepel bouwproces. Daarnaast is renoveren vaak een kostenbesparende keuze op de lange termijn in vergelijking met het kopen van een nieuw bedrijfspand.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Zet de stap
naar vernieuwing en vraag een offerte aan

Overweegt u uw bedrijfspand onder handen te nemen? Laat u inspireren door de mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan door contact met ons op te nemen. Met de expertise en begeleiding van ons team is uw bedrijfspand in een mum van tijd weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst.

EG Assembly B.V.