Selecteer een pagina

Kosten van een bedrijfspand kopen

Home | Kosten bedrijfspand kopen

Bij het overwegen van de kosten van een bedrijfspand kopen is het essentieel om alle factoren in acht te nemen. Een investering in vastgoed, vooral in bedrijfspanden, vereist een diepgaand inzicht in zowel de initiële aanschafkosten als de langetermijnkosten. EG in Naaldwijk is uw betrouwbare partner in dit traject.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Overwegingen bij
de kosten van een bedrijfspand kopen

De kosten van een bedrijfspand kopen zijn niet enkel beperkt tot de aankoopprijs. Er zijn diverse kostenposten die vaak over het hoofd worden gezien. Denk hierbij aan notariskosten, kosten voor vergunningen en eventueel renovatiekosten. Als men kijkt naar het renoveren van bedrijfspanden, brengt dit veel kosten met zich mee. Totaalbouw kan een kostenbesparende optie zijn. Door beide processen te integreren, kan er efficiënter gewerkt worden, waardoor de totale kosten van een project lager kunnen uitvallen dan wanneer u kiest voor aparte partijen voor elk traject.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Investeer
in de toekomst en neem contact met ons op

Overweegt u een bedrijfspand te kopen of bent u benieuwd naar de exacte kosten die hierbij komen kijken? Vraag dan vandaag nog een gedetailleerde offerte aan door contact met ons op te nemen. Met onze kennis en expertise in het renoveren van bedrijfspanden, bent u verzekerd van een transparant en eerlijk advies. Uw investering in de toekomst begint hier.

EG Assembly B.V.