Selecteer een pagina

Knikdak

Home | Knikdak

Als (tuinbouw)bedrijf investeren in een knikdak? Met de aanschaf van een knikdak bent u verzekerd van een constante temperatuurregeling. Het dak is aan de goot bevestigd, waardoor er geen condensvorming ontstaat en u lekkages bij enorme regenval voorkomt. Daarnaast is een dit dak ideaal voor zonnepanelen. Het dak heeft veel vlakke/schuine kanten, waardoor zonnepanelen goed liggen en optimaal benut worden. Bovendien is een knikdak eenvoudig te plaatsen op bijvoorbeeld een kas of andere bedrijfsruimte die al in gebruik is. Onze professionals van EG in Naaldwijk weten een knikdak eenvoudig te monteren. Vraag ons naar de mogelijkheden. We geven u graag meer informatie.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

Wij zijn uw specialist voor het monteren van een knikdak

Als bedrijf zijn we al jarenlang actief in de woningbouw, de agrarische en de industriële sector. Hierdoor is het monteren van een knikdak zeker niet nieuw voor ons. We bieden onze klanten dan ook verschillende mogelijkheden als het gaat om het plaatsen van dit soort dak. Onze knikdaken zijn te verkrijgen in diktes van 40 mm tot en met 150 mm en in verschillende kleuren. Vooraf zagen we alle panelen op maat, zodat het monteren gemakkelijker verloopt. U heeft ook de keuze voor extra opties zoals dakramen en lichtplaten.

eg-circle
EGbv
EGbv

Onze aanpak voor uw dak

Wilt u meer informatie over dit speciale dak? Of wilt u weten of het monteren van dit soort dak op uw bedrijfspand mogelijk is? Laat één van onze monteurs bij u langskomen. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en ervaringen. Zo stelt uw samen met alle afmetingen en kleuren voor uw knikdak samen. Als alles rond is maken we een afspraak voor de montage van het dak. Til uw bedrijf naar een volgend level en investeer in een knikdak. Neem vandaag nog contact met ons op.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag ons om meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een knikdak in de buurt van Naaldwijken wilt u meer informatie? Dan horen wij graag van u. Kijk op onze website voor aanvullende informatie of neem contact met ons op. Stel uw vragen via ons contactformulier of vraag het één van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer +316-28620540.

Anderen bekeken ook: Bedrijfspanden bouwen Noord-Holland | Daken renoveren Zuid-Holland | Daken renoveren Noord-Holland

EG Assembly B.V.