Selecteer een pagina

Daken renoveren in Noord-Holland

Home | Daken renoveren Noord-Holland

Wilt u uw daken laten renoveren in de regio Noord-Holland? Wij gaan meteen voor u aan de slag.  Misschien zit u al een tijd te denken aan een renovatie van uw daken in Noord-Holland. Of heeft u snel hulp nodig bij een lekkage? Wacht niet en schakel de hulp van EG uit Naaldwijk in. Wij renoveren allerlei soorten daken. Of het nu gaat om platte of hellende daken, wij nemen de zorg voor de renovatie van uw daken in Noord-Holland geheel uit handen. Voorkom schade en bel direct voor een afspraak!

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

Laat ons uw daken renoveren in Noord-Holland

Bent u zoekend naar een specialist voor het renoveren van uw daken in Noord-Holland? Zoek niet verder, maar schakel de hulp van EG in. Onze ervaren monteurs garanderen u de beste kwaliteit. Als bedrijf draaien we al sinds 1992 mee in de bouw, waardoor wij weten hoe we uw dak moeten renoveren. Binnen ons bedrijf staat betrouwbaarheid, transparantie en het nakomen van afspraken voorop. Daarnaast is onze service gericht op een snelle oplossing. Zo blijft u niet zitten met een lekkages of problemen.

eg-circle
EGbv
EGbv

De kosten van een dakrenovatie

Meer informatie over de kosten van de renovatie aan uw daken in Noord-Holland? We leggen het u graag uit. De kosten van de renovatie in Noord-Holland worden bepaald door onder andere de grootte van de daken, de isolatiewaarden en het soort dakbeplating of dakbedekking. Deze keuze is aan u. Wij gaan hierover graag met u in gesprek en/of voorzien u van een offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan bestellen we meteen alle onderdelen. Als deze binnen zijn starten onze vakmensen met het renoveren van uw daken in Noord-Holland.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over het renoveren van uw daken in Noord-Holland? Wij helpen u graag met een passend advies. Heeft u een andere vraag of wilt u meteen een afspraak maken? Vul ons contactformulier in via de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact met één van onze vakmensen? U bereikt ons op +316-28620540. We hopen snel voor u aan het werk te gaan.

Anderen bekeken ook: Daken renoveren Zuid-Holland | Knikdak | Asbestdak renovatie Noord-Holland

EG Assembly B.V.