Selecteer een pagina

Sandwichpaneel van hout

Home | Sandwichpaneel hout

Het gebruik van een sandwichpaneel van hout is een revolutionaire stap in de bouw en renovatie van bedrijfspanden. EG in Naaldwijk begrijpt de esthetische en functionele voordelen van dit product en integreert het vakkundig in diverse projecten. Ontdek zelf de voordelen van deze renovatie voor uw pand.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Een sandwichpaneel
van hout voor uw bedrijfspand is meer dan alleen esthetiek

Bij een complete renovatie van een bedrijfspand zijn diverse elementen cruciaal om in overweging te nemen. Het sandwichpaneel van hout is een voorbeeld van een innovatieve oplossing die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Deze panelen, gekenmerkt door hun isolerende kern ingeklemd tussen twee houten lagen, bieden uitstekende thermische prestaties. Maar dat is slechts één stukje van de puzzel. Het vernieuwen van kozijnen is essentieel voor het verbeteren van de energie-efficiëntie en het uiterlijk van het pand. Dit terwijl het renoveren van dakbeplating bijdraagt aan de duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden. Door de keuze voor een sandwichpaneel van hout te combineren met andere zaken in het renoveren van uw bedrijfspand, creëert men een pand dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel robuust en toekomstbestendig.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag een
offerte aan voor uw paneel van hout

Overweegt u de kracht van een sandwichpaneel van hout te benutten voor uw bedrijfspand? Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe wij uw visie kan transformeren in een tastbaar, duurzaam en prachtig resultaat. Neem de sprong naar de toekomst van bouwen, het renoveren van daken en andere zaken rondom uw bedrijfspand.

EG Assembly B.V.