Selecteer een pagina

Sandwichpaneel voor de gevel

Home | Sandwichpaneel gevel

Het toepassen van een sandwichpaneel voor de gevel is de moderne sleutel tot een stijlvol en efficiënt bedrijfspand. Met het oog op innovatie en duurzaamheid heeft EG in Naaldwijk zich gespecialiseerd in de implementatie van een gevelsandwichpaneel. Een gevelsandwichpaneel biedt niet alleen een strak en esthetisch design maar zorgt ook voor een uitstekende isolatie, waardoor het energieverbruik en de daarmee samenhangende kosten aanzienlijk worden verlaagd.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

De toepassing
van een sandwichpaneel op de gevel van bedrijfspanden

Een gevelsandwichpaneel voor een bedrijfspand is veel meer dan een oppervlakkige keuze. Het is een investering in de toekomstige efficiëntie en uitstraling van uw pand. Deze panelen zijn niet alleen beperkt tot de gevel. Een sandwichpaneel op het dak is ook een uitstekende keuze, dit zorgt voor een uniforme uitstraling en een alomvattende isolatieoplossing. Bovendien, als u de warmte en het karakter van natuurlijk materiaal wilt combineren met de functionaliteit van moderne technologie, dan is een sandwichpaneel van hout de perfecte keuze. Hiermee haalt u het beste van beide werelden in huis.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Til uw
bedrijfspand naar een hoger niveau en vraag uw offerte aan

Bent u klaar om uw bedrijfspand te renoveren met een transformatie die zowel esthetisch als functioneel is? Het gebruik van een gevelsandwichpaneel als ter renovatie voor het dak is de innovatieve oplossing waar u naar op zoek bent. Wacht niet langer en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden. Vraag vandaag nog een offerte aan door contact met ons op te nemen en zet de eerste stap naar een vernieuwd, efficiënt en prachtig bedrijfspand.

EG Assembly B.V.