Selecteer een pagina

Energie label C2023 Zuid-Holland

Home | Energielabel C2023 Zuid-Holland

Zoekt u een bedrijf dat u helpt met uw energielabel C2023 in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder. Wij van EG uit Naaldwijk helpen u hierbij. Wist u dat het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) per 1 januari 2023 heeft vastgesteld dat elk kantoorgebouw in Nederland minimaal een energielabel C moet hebben? Dit houdt in dat u maximaal een energieverbruik van 225 kWh per m² per jaar mag hebben. Wij helpen u hier graag bij. Want voldoet u hier per 1 januari 2023 niet aan, dan mag u uw kantoorpand niet meer in gebruik nemen.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

Voordelen
van een energielabel C2023

Het hebben van een energielabel C2023 voor uw kantoorpand in Zuid-Holland biedt vele voordelen. Behalve dat het uw energierekening drukt en u lagere woonlasten heeft, zegt het ook iets over de MVO-identiteit (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) binnen uw bedrijf. Daarnaast heeft een zuiniger energielabel ook een positieve invloed op de waarde van uw pand.

eg-circle
EGbv
EGbv

Heeft u
in Zuid-Holland al een energielabel C2023?

Bent u op de hoogte omtrent de regelgeving van energielabels? Voldoet uw kantoorpand in Zuid-Holland al aan een energielabel C2023? Dit is online gemakkelijk te controleren. U voert al uw gegevens in en ziet u gelijk welk energielabel u heeft. Bent u niet voorzien van het juiste energielabel, dan biedt ons bedrijf uitkomst. Aan de hand van een analyse lopen wij uw kantoorpand na en geven wij aan waar aanpassingen nodig zijn. Waarna wij dit natuurlijk graag voor u in orde maken. Zo voldoet u weer aan de juiste regels omtrent energielabels.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Bel ons
op voor alle mogelijkheden

Wilt u uw bedrijfspand in Zuid-Holland verbeteren zodat u minimaal op het energielabel C2023 uitkomt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Bij EG zijn wij volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van energielabels. Wilt u hierover meer informatie of heeft u vragen? Vul ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via +316-28620540. Wij helpen u graag.

Anderen bekeken ook: Totaalbouw Zuid-Holland | Bedrijfspanden renoveren Zuid-Holland | Gevel renoveren Zuid-Holland

EG Assembly B.V.