Dakproducten |
All for Joomla All for Webmasters

Dakproducten

Dakproducten
Trapezium profiel (exclusief isolatie mogelijk)

Dit paneel is geschikt voor daken met een dakhelling vanaf 6 graden en kan ook als gevelpaneel toegepast worden. Zijn uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en de eenvoudige montage maken dit paneel onmisbaar in de agrarische sector.

Golf profiel (exclusief isolatie mogelijk)

De beleving van de golfstructuur is al vanaf veraf te zien en die voelt steeds intenser aan naarmate er dichter naar het paneel wordt toegegaan. Het lijkt op een oude golfplaat, maar schijn bedriegt. Het paneel heeft een hoogwaardige isolatiekern. Door de combinatie van diverse componenten is een kwalitatief hoogstaand schuim ontwikkeld, waardoor er een geïsoleerd paneel ontstaat. Het gemak van isolatie en dakbeplating in één.

Dakpan profiel (exclusief isolatie mogelijk)

Dit paneel is uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie in de woningbouw. Maar dit paneel is ook een uitstekend alternatief voor hallen en stallen waar men een meer traditionele en hoogwaardige uitstraling wenst.

Knikdak

Bij dit paneel wordt de stalen buitenplaat gezaagd in het midden van de plaat. Hierdoor kan de plaat geknikt worden en ontstaat er uit één plaat een dak. Het mooie van het knikdak is dat het gehele dak inclusief de goot geïsoleerd is. Knikdaken worden vaak gebruikt ter renovatie van asbest of glas maar ook als nieuwbouw in de agrarische sector.

Lichtplaten

Natuurlijk daglicht voor een comfortabele werkruimte en voor de gezondheid van mens en dier. Deze plaat heeft exact dezelfde profilering als de dakpanelen. De binnenplaat is gemaakt van glashelder polycarbonaat. Deze plaat loopt perfect gelijk met de binnenzijde van de panelen. Dit zorgt voor een zeer strakke afwerking