Selecteer een pagina

Bedrijfspanden bouwen in Zuid-Holland

Home | Bedrijfspanden bouwen Zuid-Holland

Laat het bouwen van bedrijfspanden in Zuid-Holland aan experts over. Heeft u stress over de bouw van uw nieuwe bedrijfspand? Dat begrijpen wij. De realisatie van een bedrijfspand is een moeilijk en tijdrovend project voor veel ondernemers. EG in Naaldwijk is de ervaren specialist die de bouw van uw bedrijfspand van u overneemt, terwijl u zich bezighoudt met uw onderneming. Wanneer u kiest voor EG bent u verzekerd van een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wilt u weten hoe wij uw wensen en ideeën waarmaken? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze kennis op elk gebied in de bouw maakt het u makkelijk.

FLEXIBILITEIT

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

MENTALITEIT

Betrouwbaar en kwaliteitsgericht zorgt voor een fijne samenwerking.

WAAROM EGBV?

Elk moment van de dag kunt u ons vakkundige personeel bereiken.

eg-circle
EGbv
EGbv

Laat ons uw bedrijfspanden bouwen in Zuid-Holland

Het bouwen van bedrijfspanden in Zuid-Holland gebeurt geheel naar uw wens. Heeft u al een idee over de bouw van uw bedrijfspand? Gaat u bijvoorbeeld voor een staal-, hout- of betonstructuur? Of wilt u een mix van deze materialen? EG houdt wel van een uitdaging. Als bedrijf zetten we uw wensen en behoeften om in een duidelijk plan. Vooraf zullen we alle keuzes van het bouwtraject grondig met elkaar doorlopen. Hierna geven we u een prijsindicatie en maken we een planning. Uiteraard gaan we pas aan de slag na uw akkoord. Wilt u meer weten over het bouwen van bedrijfspanden in Zuid-Holland? Bekijk op onze website welke projecten wij hebben uitgevoerd.

IN HET KORT

EG Assembly is een familiebedrijf dat wordt geleid door vader en zoon Eric en Wesley Groenewegen. Sinds 1992 bouwt EG mee in de agrarische- en industriële sector en de woningbouw.

Vraag ons hoe wij uw ideeën waarmaken

Wilt u weten hoe wij als bedrijf te werk gaan bij het bouwen van bedrijfspanden in Zuid-Holland? Of wilt u een prijsindicatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over. Vul op onze website het contactformulier in of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u liever telefonisch contact? Geen probleem, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +316-28620540. Dan beantwoorden wij al uw vragen.

Anderen bekeken ook: Daken renoveren Zuid-Holland | Gevel renoveren Zuid-Holland | Totaalbouw Zuid-Holland

EG Assembly B.V.