Skip to content

Asbestdak renovatie in Zuid-Holland

Home » Asbestdak renovatie Zuid-Holland

Alles onder één dak

Ijverig en betrouwbaar

Altijd bereikbaar

Bent u op zoek naar een professionele asbestdak renovatie in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder! Bij EG in Naaldwijk bent u aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring weten we hoe wij uw asbestdak moeten verwijderen en/of renoveren. Wij zorgen ervoor dat we uw asbestdak op veilige en verantwoorde manier weghalen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden vertellen wij u graag hoe we te werk gaan bij de renovatie van uw asbestdak in Zuid-Holland.

Wat kunnen wij u bieden?

Projecten van EG Assembly

Wij zorgen voor een veilige en verantwoorde asbestdak renovatie in Zuid-Holland

Bij EG in Zuid-Holland zijn we gespecialiseerd in de renovatie en/of verwijdering van uw asbestdak. Het is bij asbestsanering erg belangrijk dat u zich houdt aan de regelgeving. Het verwijderen van asbest is namelijk niet zonder risico’s. Zo is de kans aanwezig dat er asbestdeeltjes vrijkomen, die bij inademing schadelijk zijn voor uw gezondheid. Rijksoverheid heeft een duidelijk stappenplan opgesteld hoe te handelen bij asbest. Dit stappenplan is te vinden op de website van Rijksoverheid. Wij werken volledig volgens dit stappenplan en de geldende procedures.

Vul ons contactformulier in

Last van een asbestdak en op zoek naar een renovatie in Zuid-Holland? Dan bent u bij EG juist. Wij zijn al sinds 1992 actief in verschillende sectoren, waaronder de bouwsector. In al die jaren hebben wij al vele asbestrenovaties verzorgd. Hierbij nemen wij graag het gehele proces van A tot Z voor u uit handen. Denk hierbij aan het verwijderen of renoveren van uw asbestdak, maar ook het plaatsen van een nieuw dak. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wilt u meer informatie? Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +316-28620540 of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook: Asbestdak renovatie Noord-Holland | Energielabel C2023 Zuid-Holland | Bedrijfspanden renoveren Zuid-Holland